Recent Comments
    Aneka Resep

    Resep: Sedap 18. Farmhouse White Loaf

    By
    on
    October 16, 2019

    18. Farmhouse White Loaf. Farmhouse White Loaf – Making The Bread Dough. The 'bowl' is either a large bowl, with which to mix the bread by hand, or the stand mixer/bread Allow the Farmhouse White Loaf to cool completely before slicing. I know it is sooo tempting to tear into the hot, freshly baked loaf, but if you do the bread.

    18. Farmhouse White Loaf Our gluten free white bread provides a source of fibre, protein and iron, and is low in saturated fats and in sugar. I thought I'd make a little video to accompany my instructable. For those eagle eyed viewers, yes this is a different (later) loaf. co op-farmhouse-white-loaf nutrition facts and nutritional information. Kamu dapat membuat 18. Farmhouse White Loaf menggunakan 8 bahan dan 7 langkah. Berikut cara kamu membuat itu.

    Bahan bahan dari 18. Farmhouse White Loaf

    1. Persiapkan 500 gr tepung terigu protein tinggi.
    2. Persiapkan 1/2 sdt garam.
    3. Kamu memerlukan 2 sdt gula.
    4. Bahan 1 sachet ragi isi 7 gr.
    5. Bahan 2 sdm minyak.
    6. Kamu memerlukan 250-300 ml air hangat.
    7. Persiapkan Sedikit minyak untuk olesan loyang.
    8. Kamu memerlukan Sedikit butter untuk olesan roti.

    Crusty farmhouse bread loaf isolated against white. jpg. Farmhouse bread loaf Farmhouse Rustic Loaf Farmhouse loaf of bread freshly baked on a tea towel Granary Farmhouse Loaf Farmhouse Loaf Farmhouse Granary Loaf Whole loaf of. Non-stick coating for easy release and quick cleanup. Ships from and sold by Amazon.com.

    18. Farmhouse White Loaf Cara membuat

    1. Siapkan bahan yang diperlukan..
    2. Saya pakai standing mixer. Masukkan tepung terigu, garam, gula dan ragi dalam wadahnya. Tambahkan minyak. Masukkan air sedikit demi sedikit sambil mulai dikocok (saya pakai flat beater). Ulen manual untuk langkah 2 dan 3: gunakan sendok kayu untuk mencampur semuanya. Selanjutnya gunakan tangan, uleni sampai kalis..
    3. Setelah tercampur, saya ganti dengan dough hook, kocok kembali sampai adonan licin. Total pengocokan kira-kira 10 menit..
    4. Olesi loyang dengan minyak secara tipis. Bentuk adonan seperti sosis sesuai panjang loyang, taruh dalam loyang, sambil ditekan ratakan sesuai besar loyang. Tutup dengan plastik. Simpan di tempat hangat selama 30-45 menit (saya 30 menit). Adonan akan mengembang setinggi loyang..
    5. Nyalakan oven 200° sesaat sebelum proofing berakhir. Buka plastik. Bagian atasnya saya kerat tipis dengan pisau, biar cantik ceritanya 😁. Panggang selama 25-30 menit..
    6. Setelah matang, saya beri olesan butter tipis. Keluarkan dari loyang dan taruh di atas cooling rack supaya cepat dingin..
    7. Setelah dingin, potong-potong roti. Siap untuk dinikmati. Selamat menikmati 👍..

    Farmhouse interior ideas that will inspire your next remodel from floor to ceiling. It's So Good to Be Home. Browse farmhouse bathroom and powder room designs and decorating ideas. Discover inspiration for your farmhouse bath remodel, including colors, storage, layouts and organization. The easiest loaf in the world.

    TAGS
    RELATED POSTS

    LEAVE A COMMENT